Πως να ξεχωρίσετε την πιπίλα των παιδιών σας

                                     

Η κόρη μου πήγε για πρώτη φορά σε σταθμό. Και εγώ σαν πρωτάρα μαμά μαζί με την μικρή έστειλα και όλο της το βιος! Η μια τσάντα (ναι ήταν περισσότερες από μια) είχε μέσα ρούχα πάνες γάλα μπιμπερό πιπίλες κρέμα νερό ζεστό και νερό για να πίνει κατά τη διάρκεια της ημέρας. Στην άλλη που ήταν πιο μικρή της έβαλα μερικά από τα παιχνίδια που την έκαναν να νιώθει ασφάλεια.


Όπως καταλάβετε ήμουν πλήρως προετοιμασμένη. Έτσι τουλάχιστον νόμιζα. Και όμως μετά από μια εβδομάδα που πηγαίναμε στον σταθμό μια από τις δασκάλες με παρακάλεσε να βάζω μέσα στη τσάντα μια πιπίλα. Όχι γενικά επειδή δεν της έβαζα αλλά μια συγκεκριμένη πιπίλα που να είναι πάντα η ίδια ώστε να την αναγνωρίζουν και να μην μπερδεύεται με τις άλλες.

Όσες έχετε μικρά παιδιά θα ξέρετε πως το δωμάτιο των παιδιών και ειδικά το κρεβάτι είναι η χώρα των χαμένων πιπιλών! Έχουμε πιπίλες σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού και στο αυτοκίνητο! Άρα θεωρώ επιτυχία το να της έβαζα πάνω από μια μέσα στην τσάντα.

Έτσι, έπρεπε να βρω μια λύση να ξεχωρίζουμε τις δικές τις πιπίλες! Και τη βρήκα!

Με δυο απλές κινήσεις και υλικά που έχουμε ολοι στο σπίτι τώρα οι δικές της πιπίλες ξεχωρίζουν!

Χρησιμοποιώντας ένα σφυκτιράκι που δένουμε τα καλώδια το πέρασα στον κρίκο της πιπίλας και έκοψα αυτό που περίσσεψε με ένα ψαλίδι.

Με τον ίδιο τρόπο μπορείτε να ξεχωρίσουμε και μπιμπερό με χερούλι και ποτηράκια για το νερό!

Εσείς έχετε κάποια έξυπνη λύση για να ξεχωρίζετε τα αντικείμενα των παιδιών σας; 
 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS